lolobadawy المشرفة العامة
عدد المساهمات : 1264 العمر : 36 تاريخ التسجيل : 17/07/2008 النقاط : 6678 نقاط التقييم : 10
| موضوع: سلطة الجمبري بالخس الخميس سبتمبر 11, 2008 9:57 pm | |
| المقادير جمبري حجم كبير القليل من الخل والليمون قلب خس نظيف ومقطع ناعم بيضة مسلوقة للتجميل عيدان خس للتجميل الصوص الميونيز والكاتشب الطريقه
- يسلق الجمبري بقشره مع ليمون , ثم يتم التقشير و تنظيف الظهر من السواد و يشق نصفين بالتساوي .. - تخلط مقادير الصوص على أن يراعى كمية الكاتشب واحد إلي ثلاثة .. يعني ملعقة كاتشب تحتاج الي ثلاث ملاعق مايونيز ..
- طريقة التقديم : - نحضر كأس خاص بهذا الغرض يوضع الخس الناعم المعد . - يرص الجمبري المقطع نصفين حتى يتم تغطية الخس بأكمله .. - يوضع بعد ذلك السوس كوكتيل فوق الجمبري حتى يتم تغطيته . - يوضع فوق السوس قليل من الكاتشب الخام للتجميل و يتم وضع عود خس سليم مع حلقة من البيض المسلوق و بجوارهم حبة جمبري مسلوقة و يقدم بارد .. :bounce: :bounce: وبالهنا والشفا :bounce: :bounce:
| |
|
MEMO المدير العام
عدد المساهمات : 3747 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 23/06/2008 النقاط : 7026 نقاط التقييم : 15
| موضوع: رد: سلطة الجمبري بالخس الجمعة سبتمبر 12, 2008 3:20 am | |
| جامد جدا يا لولو
بس يا سلام لو جيبتينا صورة للاكلة
هيبقى تحفة
| |
|
ramy adel عضو فضى
عدد المساهمات : 1170 العمر : 33 تاريخ التسجيل : 18/07/2008 النقاط : 6010 نقاط التقييم : 6
| موضوع: رد: سلطة الجمبري بالخس السبت سبتمبر 13, 2008 12:33 am | |
| شكراااااااااااااااااااااااا اوى حنتر نعملة هههههههههههههههههههه | |
|
shayne English Forum Moderator
عدد المساهمات : 531 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 12/07/2008 النقاط : 5978 نقاط التقييم : 1
| موضوع: رد: سلطة الجمبري بالخس الأربعاء سبتمبر 17, 2008 8:32 am | |
| مرسى على الاكلات الحلوة دة يا لولو | |
|
ramy adel عضو فضى
عدد المساهمات : 1170 العمر : 33 تاريخ التسجيل : 18/07/2008 النقاط : 6010 نقاط التقييم : 6
| موضوع: رد: سلطة الجمبري بالخس الأربعاء سبتمبر 17, 2008 1:31 pm | |
| | |
|
MEMO المدير العام
عدد المساهمات : 3747 العمر : 37 تاريخ التسجيل : 23/06/2008 النقاط : 7026 نقاط التقييم : 15
| موضوع: رد: سلطة الجمبري بالخس الأربعاء سبتمبر 17, 2008 2:15 pm | |
| انا مش فاهم ايه الصورة اللى حاططها فى كل حته دى يا رامى
| |
|